Siuvinėjimo būrelis atsisveikina vasarai

Netruko prabėgti, praūžti ypatingai kūrybingi 2017 – 2018 m.m. būrelyje „Maži stebuklai – siuvinėjimas kryželiu“. Smagu prisiminti ne tik kūrybinio darbo akimirkas, bet ir aplankytas parodas, suruoštas savo darbų ekspozicijas.
Neišdildomi įspūdžiai liko po apsilankymo „Rūtos“ siuvykloje, kur mokiniai susipažino su siuvėjų darbu, modeliavimo subtilybėmis. Su didžiule nuostaba išbandė specialų muilą, kuriuo siuvėjos braižo eskizus ant audinio, patys sukirpo savo sumodeliuotą drabužį. Veliau mokykloje mokiniai siuvo savo pasirinktus drabužius ir džiaugėsi, kad nuo šiol galės patys pasirūpinti savo drabužių estetiniu vaizdu.
Mokinių apsilankymas D. Caunės meškiukų parodoje – dar viena nepaprastai įdomi kūrybiškumo pamoka. Vaikai stebėjosi, kaip neįtikėčiausiomis priemonėmis galima sukurti pasakojimą apie magišką žaislų pasaulį. Grįžę į mokyklą, šią patirtį mokiniai pritaikė savo darbuose: audė servetėles, siuvinėjo kryželiu ir t.t.
Visko ir neaprašysi… Tiesiog džiugu, kad mokiniai, lankydami šį būrelį, lavino savo kūrybinius gebėjimus ir džiaugėsi jais.

Iki pasimatymo rugsėjį!
Mokytoja Albina Pečiulienė

Informacija atnaujinta: 2018-06-06 02:06:47

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Translate »
Skip to content